phone_in_talk

CALL - ЦЕНТР:

+38 0372 588 885
local_phone

ТЕЛЕФОН:

+38 0372 583 385
location_on

м. Чернівці
вул. Пауля Целана буд. 6.

м. Чернівці,
вул. Пауля Целана буд. 6.
question_answer Допомогти вам?
person Кабінет споживача
access_time
графік роботи:
ПН-ЧТ ПТ
08:00 - 17:00 08:00 - 15:45
обідня перерва: перерва: 12:30 - 13:15
5 березня 2024
ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВІДКЛЮЧЕНЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ЧЕРЕЗ ЗАБОРГОВАНІСТЬ

 

Шановні споживачі, вкотре нагадуємо про те, що Кабінет Міністрів України прийняв постанову №1405, якою дозволив відключати електроенергію особам, які мають заборгованість. Це означає, що ТОВ «ЧОЕК» діє виключно в межах законодавства, а ці відключення не будуть масовими. Компанія не працює лише заради того, щоб формувати списки найбільших боржників та подавати їх на відключення електропостачання.  А відключення – це крайній захід, спрямований на те, щоб людина, після отриманого попередження, одразу сплатила заборгованість та надалі розраховувалася вчасно.

 

Відтак ТОВ «ЧОЕК» сформувала список з 775 споживачів, які у березні можуть залишитися без електропостачання, якщо не розрахуються якнайшвидше з боргами. Споживачів із великою заборгованістю на Буковині у сотні разів більше, проте ми почали з найбільших боргів. Тому, якщо ви маєте заборгованість за електроенергію, дуже просимо не чекати на попередження, а щонайшвидше розрахуватися. Завчасна оплата допоможе вам уникнути відключення та додаткових витрат, адже повторне підключення – платне. А ще ви зекономите свій час та ресурс.

 

І не забувайте повідомляти ТОВ «ЧОЕК» про проведення оплати та надати підтвердження – квитанцію або чек. Адже, якщо ви оплатили через банківську установу, інформацію про оплату ми отримуємо упродовж трьох днів.

 

РАЗОМ УПОРАЄМОСЯ!