phone_in_talk

CALL - ЦЕНТР:

+38 0372 588 885
local_phone

ТЕЛЕФОН:

+38 0372 583 385
location_on

м. Чернівці
вул. Пауля Целана буд. 6.

м. Чернівці,
вул. Пауля Целана буд. 6.
question_answer Допомогти вам?
person Кабінет споживача
access_time
графік роботи:
ПН-ЧТ ПТ
08:00 - 17:00 08:00 - 15:45
обідня перерва: перерва: 12:30 - 13:15
14 травня 2021
Боржникам посилюють відповідальність за несплату комунальних послуг

Чернівецька обласна енергопостачальна компанія продовжує працювати і надавати своєчасно та якісно послуги з енергопостачання в умовах карантину. В свою чергу споживачі зобов’язані вчасно та в повній мірі розраховуватись за надані нами послуги. Борги за комунальні послуги, зокрема за електричну енергію накопичувати не варто.

Адже відповідно до закону «Про виконавче провадження» при накопиченні заборгованості, в тому числі за електроенергію, боржнику можуть описати, арештувати та навіть конфіскувати майно. Крім того, борг може бути стягнутий не лише з  заробітної плати чи пенсій, а й з аліментів чи іншого доходу.

Державною виконавчою службою регулярно проводяться спільні дії з представниками ТОВ «ЧОЕК» по всіх районах Чернівецької області для перевірки та опису майна, на яке можна звернути стягнення. За адресою боржників складаються відповідні акти.

Таким чином, з початку цього року стягнення рухомого та нерухомого майна вже застосоване по відношенню більше ніж до 700 боржників. Також, ТОВ «ЧОЕК» постійно ініціюється  відкриття нових виконавчих проваджень, на підставі отриманих судових рішень, за якими заборгованість буде стягнуто із заробітної плати, пенсій та банківських рахунків. Крім того, за поданням ТОВ «ЧОЕК» накладено арешт на понад 200 транспортних засобів боржників.

Отже, відповідально споживайте електричну енергію та вчасно сплачуйте рахунки.

 

Чернівецька обласна енергопостачальна компанія