phone_in_talk

CALL - ЦЕНТР:

+38 0372 588 885
local_phone

ТЕЛЕФОН:

+38 0372 583 385
location_on

м. Чернівці
вул. Пауля Целана буд. 6.

м. Чернівці,
вул. Пауля Целана буд. 6.
question_answer Допомогти вам?
person Кабінет споживача
access_time
графік роботи:
ПН-ЧТ ПТ
08:00 - 17:00 08:00 - 15:45
обідня перерва: перерва: 12:30 - 13:15
3 січня 2023
ПРОСИМО ПЕРЕДАТИ ПОКАЗНИКИ ЛІЧИЛЬНИКІВ.
ТОВ "Чернівецька обласна енергопостачальна компанія" дякує усім нашим споживачам за плідну співпрацю в минулому році. Одночасно з цим нагадуємо, що до п. 8.6.2 «Кодексу комерційного обліку електричної енергії»: індивідуальні побутові споживачі зобов'язані щомісяця зчитувати фактичні покази зі всіх лічильників, встановлених на об'єкті споживача та надавати їх відповідному оператору системи розподілу АТ "Чернівціобленерго"– суб'єкт господарювання, який надає послуги комерційного обліку на ринку електричної енергії відповідно до вимог Закону України "Про ринок електричної енергії" та цього Кодексу) (на перше число календарного місяця, наступного за розрахунковим).
 
Відповідно до п. 8.6.3 «Кодексу комерційного обліку електричної енергії»: зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця.
 
Нагадуємо, що Ваша повна та вчасна оплата допомагає нам забезпечувати безперебійне електропостачання, а також працювати над відбудовою енергетичної інфраструктури України.
 
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!