phone_in_talk

CALL - ЦЕНТР:

+38 0372 588 885
local_phone

ТЕЛЕФОН:

+38 0372 583 385
location_on

м. Чернівці
вул. Пауля Целана буд. 6.

м. Чернівці,
вул. Пауля Целана буд. 6.
question_answer Допомогти вам?
person Кабінет споживача
access_time
графік роботи:
ПН-ЧТ ПТ
08:00 - 17:00 08:00 - 15:45
обідня перерва: перерва: 12:30 - 13:15
24 березня 2020
ВЧАСНО СПЛАЧУЙТЕ РАХУНКИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ

У цей важкий час не лише для України, а й для всього світу, Чернівецька обласна енергопостачальна компанія нагадує споживачам  про важливість своєчасної сплати рахунків та боргів за електроенергію.

  • Вчасна та проведена в повному обсязі оплата за електроенергію – це обов’язок споживача, - наголошує директор Чернівецької обласної енергопостачальної компанії Володимир ТИМОФІЙЧУК. - Для того, щоб не створювати собі додаткових боргів ми просимо споживачів вчасно розраховуватись за електроенергію. Зі свого боку, ми робимо все можливе, щоб наші клієнти мали змогу заплатити вчасно: вдосконалюємо наші сервіси для оплати, збільшуємо кількість каналів отримання інформації щодо стану розрахунків, постійно нагадуємо про необхідність оплати. Споживачу залишається лише вибрати найзручніший для себе сервіс.

Сплатити за використану електроенергію можна навіть без паперових платіжок. У електронному вигляді рахунки є в особистому кабінеті споживача на сайті myenergy.cv.ua. Також тут можна завантажити і роздрукувати рахунок.

Оплатити рахунки можна онлайн на ek.cv.ua та myenergy.cv.ua, за допомогою додатків «Energy Online», «Приват24», «Ощад24/7», «АБанк», а також у банківських відділеннях.

В цей час, коли є загроза поширення коронавірусу, просимо молоде покоління потурбуватись про своїх близьких, які не мають доступу до Інтернету, або не вміють розраховуватись онлайн за використану електроенергію та допомогти їм сплатити свої рахунки за надані нами послуги.

Спеціалісти ЧОЕК закликають споживачів вчасно розраховуватися за надані послуги і сплачувати борги за електроенергію, щоб у їхніх домівках завжди було світло!

Бережіть себе і своїх близьких!