phone_in_talk

CALL - ЦЕНТР:

+38 0372 588 885
local_phone

ТЕЛЕФОН:

+38 0372 583 385
location_on

м. Чернівці
вул. Пауля Целана буд. 6.

м. Чернівці,
вул. Пауля Целана буд. 6.
question_answer Допомогти вам?
person Кабінет споживача
access_time
графік роботи:
ПН-ЧТ ПТ
08:00 - 17:00 08:00 - 15:45
обідня перерва: перерва: 12:30 - 13:15
3 серпня 2020
НОВІ МОЖЛИВОСТІ ОСОБИСТОГО КАБІНЕТУ ЮРИДИЧНОГО СПОЖИВАЧА

Чернівецька обласна енергопостачальна компанія  продовжує і надалі не лише надавати якісні послуги з енергопостачання, а й вдосконалюватись і дбати про комфорт своїх клієнтів.

Таким чином, для того, щоб спростити обмін інформацією між споживачами та ТОВ «ЧОЕК», наша компанія розширила можливості і функції Особистого кабінету для власників електронного цифрового підпису (ЕЦП) за допомогою «Центру сертифікації відкритих ключів «ЦЕЗАРІС».

 

  • Відтепер юридичні споживачі, які зареєстровані в Особистому кабінеті ТОВ «ЧОЕК», мають можливість дистанційно, без особистого відвідування компанії, скачати рахунки за спожиту електроенергію, бачити нарахування з активної електроенергії за договором вцілому, платежі за останні 12 періодів і договірні величини споживання електроенергії. А найголовніше –  підписувати акти прийому-передачі товарної продукції, які можна буде завантажити і роздрукувати, що є актуальним на час запровадженого карантину, - повідомив Артем Акользін, начальник ІТ відділу ТОВ «ЧОЕК».

Для того, щоб скористатись цією послугою дистанційно, не побутовим споживачам потрібно  лише зареєструватись в Особистому кабінеті нашої компанії та мати ЕЦП. Таким чином, Особистий кабінет стане для Вас персональним центром обслуговування, який працює тоді, коли це зручно Вам.

 

Ви можете ознайомитися детальніше з роботою закладки «Документи з ЕЦП» в Особистому кабінеті, переглянувши відео «Накладання ЕЦП на документи».

 

Нагадуємо, що зареєструвавшись в Особистому кабінеті на https://www.myenergy.cv.ua/,  Ви можете:

 

  1. Переглядати і контролювати всі нарахування за спожиту електроенергію;
  2. Бачити свої сальдові обороти за поточний календарний період;
  3. Відслідковувати споживання електроенергії;
  4. Формувати рахунки для оплати за електроенергію і роздруковувати їх у разі потреби;
  5. Перевірити вірність реквізитів Вашої компанії, зазначених в документації.

Також, у найближчому майбутньому в Особистому кабінеті юридичні споживачі матимуть можливість вносити договірні величини споживання електроенергії (ліміти). На разі ця функція тестується.

 

Як зареєструватися в Особистому кабінеті, можна дізнатись тут .

 

Чернівецька обласна енергопостачальна компанія