phone_in_talk

CALL - ЦЕНТР:

+38 0372 588 885
local_phone

ТЕЛЕФОН:

+38 0372 583 385
location_on

м. Чернівці
вул. Пауля Целана буд. 6.

м. Чернівці,
вул. Пауля Целана буд. 6.
question_answer Допомогти вам?
person Кабінет споживача
access_time
графік роботи:
ПН-ЧТ ПТ
08:00 - 17:00 08:00 - 15:45
обідня перерва: перерва: 12:30 - 13:15
5 березня 2020
НАДАННЯ ЯКІСНИХ ПОСЛУГ ТА КОМФОРТ КЛІЄНТІВ ДЛЯ НАС – НАЙГОЛОВНІШЕ

Чернівецька обласна енергопостачальна компанія є однією з найбільш перспективних і потужних в Україні. Незважаючи на те, що це досить молоде підприємство, яке займається купівлею та збутом електроенергії споживачам Чернівецької області лише з 2019 року, воно зарекомендувало себе на ринку послуг як професійне, чесне і відкрите до співпраці з клієнтами.
Якісне надання послуг з електропостачання, робота висококваліфікованих працівників та комфорт клієнтів є пріоритетами компанії. Завдяки професійному контролю за процесом надання послуг, своєчасному реагуванню, працівники компанії заздалегідь визначають можливу проблему, а потім якісно і опиративно усувають її, для того, щоб покращити умови надання послуг споживачам.
- Наше підприємство має 12 центрів обслуговування в районах Чернівецької області. У них працюють високодосвідченні спеціалісти у галузі електропостачання, – стверджує директор Чернівецької обласної енергопостачальної компанії Володимир ТИМОФІЙЧУК.

– Нині кількість споживачів, які користуються нашими послугами становить понад 350 тисяч. Це доводить, що люди переконалися в надійності нашої компанії і в якості її послуг. Наше Товариство є єдиним постачальником універсальних послуг у Чернівецькій області, що підтверджує високий рівень компанії.
Звернувшись до нас, наші клієнти отримають послуги з електропостачання за одними з найвигідніших цін на території України. Ми надаємо якісний сервіс із закупівлі електроенергії за вільною ціною. ТОВ "ЧОЕК" орієнтується на запити споживачів, враховує потреби кожного клієнта і завжди пропонує оптимальні умови співпраці в умовах конкурентного ринку електроенергії.

Працівники товариства тісно співпрацюють з клієнтами й інформують їх про свою роботу. Задля доступності оплати послуг для споживачів компанія спростила спосіб розрахунку. Зареєструвавшись в особистому кабінеті на myenergy.cv.uaспоживачі зможуть швидко і без зайвих зусиль, не виходячи зі своєї домівки, переглянути інформацію про стан розрахунків, ввести поточні показники лічильника та отримати розрахунок нарахувань за цими показами, роздрукувати квитанцію рахунку і оплатити спожиту електроенергію через інтернет, використовуючи карти Visa та MasterCard. Це допоможе споживачу суттєво заощадити свій час. А також, у разі виникнення питань чи проблем з електропостачанням, можна зателефонувати у колл-центр за тел. +38(0372)588-885 і отримати від працівників компанії потрібну інформацію чи допомогу. У такий спосіб Чернівецька обласна енергопостачальна компанія ще більше наблизилась до людей.
Для того, щоб уникнути відключення від енергопостачання, ЧОЕК попереджає споживачів про важливість своєчасної сплати рахунків та боргів за електроенергію.


Чернівецька обласна енергопостачальна компанія