phone_in_talk

CALL - ЦЕНТР:

+38 0372 588 885
local_phone

ТЕЛЕФОН:

+38 0372 583 385
location_on

м. Чернівці
вул. Пауля Целана буд. 6.

м. Чернівці,
вул. Пауля Целана буд. 6.
question_answer Допомогти вам?
person Кабінет споживача
access_time
графік роботи:
ПН-ЧТ ПТ
08:00 - 17:00 08:00 - 15:45
обідня перерва: перерва: 12:30 - 13:15
8 січня 2020
Енергетики відзначили своє професійне свято!

На урочистостях з нагоди професійного свята колектив ТОВ ЧОЕК привітали Директор ТОВ ЧОЕК Тимофійчук Володимир Мирославович та Голова Правління АТ Чернівціобленерго Таранюк Сергій Віталійович. Вони відзначили роботу молодого колективу за перший рік створення, відмітили позитивні результати показників постачання та оплати за спожиту електроенергію споживачами Чернівецької області, узгоджену роботу та взаємопідтримку з АТ Чернівціобленерго - основним підприємством по розподілу електроенергії на Буковині.

Працівники усіх відділів ТОВ ЧОЕК отримали відзнаки з нагоди професійного свята. Зокрема, першою корпоративною відзнакою, яка включає в себе Подяку ТОВ Енергопоставка, в особі Генерального директора Романчука  Олега Миколайовича, та одноразову грошову винагороду , нагороджено працівника товариства інженера-програміста І категорії Галичанську Галину Олександрівну.

ТОВ Чернівецька обласна енергопостачальна компанія щиро вітає енергетиків з професійним святом та бажає гарного взаєморозуміння з усіма споживачами, достатку, миру, творчої та прогресивної співпраці.