phone_in_talk

CALL - ЦЕНТР:

+38 0372 588 885
local_phone

ТЕЛЕФОН:

+38 0372 583 385
location_on

м. Чернівці
вул. Пауля Целана буд. 6.

м. Чернівці,
вул. Пауля Целана буд. 6.
question_answer Допомогти вам?
person Кабінет споживача
access_time
графік роботи:
ПН-ЧТ ПТ
08:00 - 17:00 08:00 - 15:45
обідня перерва: перерва: 12:30 - 13:15
1 квітня 2019
ДО УВАГИ ВСІХ СПОЖИВАЧІВ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ЗАКУПІВЛЮ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ У ВІДПОВІДНОСТІ ДО ЗАКОН УКРАЇНИ «ПРО ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ»

Згідно з ч. 1 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі», Замовник вправі здійснювати закупівлю, в тому числі електричної енергії, на очікувану вартість в об’ємах, які відповідають річному плану.

Отже, процедуру закупівлі електричної енергії для потреб 2020 року можна проводити в листопаді-грудні 2019 року.

Відповідно до Порядку реєстрації та обліку бюджетних зобов’язань розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів в органах Державної казначейської служби України, зобов’язання реєструються не пізніше 7-го робочого дня:

  • з дати оприлюднення звіту про результати проведення процедури закупівлі у разі наявності в обліку органу Казначейства кошторису (плану використання бюджетних коштів);
  • протягом 7 робочих днів з дати взяття на облік органом Казначейства кошторису (плану використання бюджетних коштів).

Рекомендуємо Замовникам заздалегідь провести процедуру закупівлі для потреб 2020 року з наступною реєстрацією зобов’язань в органах Державної казначейської служби в строки, що передбачені вище вказаним Порядком.

Згідно з п. 2 ч. 2 ст. 35 Закону України «Про «Про публічні закупівлі», у випадку відсутності конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи, Замовником застосовується переговорна процедура закупівлі.

Єдиним постачальником універсальної послуги на території Чернівецької області є ТОВ «ЧОЕК».

Тарифи для Замовника встановлюються згідно Постановою НКРЕКП «Про затвердження Методики розрахунку тарифу на послуги постачальника універсальних послуг» № 1176 від 05.10.2018 року.

Враховуючи вище викладене, з метою досягнення максимальної економічної ефективності, виконання єдиної енергетичної політики України та обрання надійного енергопостачальника, пропонуємо провести переговорну процедуру закупівлі.